Sen oppdatering!

Beklager til alle, men dette har tatt lengre tid enn planlagt…
Så, nå får vi ta en liten samleoppdatering!

Dette tok litt vel mye tid, jeg må bare beklage dette…. Men, nå er vi så vidt igang igjen!

Alt dette rundt oss med Covid-19, restriksjoner osv gjør sitt med oss alle.
Også jeg er blitt påvirket av dette, og har valgt å prioritere mye annet enn å sitte ved PC’en og trykke og oppdatere både her og der. Fokuset har vert mer på å holde seg i aktivitet og føle at man får utrettet noe fornuftig. Og med det har også humøret holdt seg oppe sammen med motet. Blir man bare sittende og knotte ved skjermen kan man fort «vissne» litt mer enn man selv liker å inrømme.

Men, det har jo skjedd noe her og der selv om det er restriksjoner på nær sagt alt da!

Case modden JerryCanMOD v2 er nesten ferdig, og på et stadie der den nå er tatt ibruk!
Det gjenstår litt småtteri på den som litt lakk og montering, samt litt tilpasninger. Ikke store greiene, men dette kommer etterhvert. Jeg begynte å miste litt pågansgsmot så jeg var nødt til å ta den ibruk litt for å se at ting fungerte før jeg kunne fortsette.
Og, nå som det er varmere i luften igjen er planen å demontere alt en gang til og legge på nok et strøk med lakk bare for å få en litt bedre finish enn det som ble lakkert i tussmørket og 0 grader her i høst!
Ellers er nå alt hardware på plass og det fungerer akkurat som planlagt. Også airflow og temptraturer er slik det burde vere så der har jeg fått løst utfordringen jeg hadde med JCMv1 hvor det hadde lett for å bli litt vel varmt.
Det kommer en egen oppdatert artikkel om dette prosjektet når jeg får ånden over meg til å sette meg ned og skrive noen sider om dette.

CB prosjektet la jeg mer eller mindre helt på is i høst og vinter, men dette begynner så smått og rulle videre igjen!
Litt oppdateringer og røre kommer på prosjektets egne sider i ny og ne. All good!
Jeg skal snart begynne på en liten generell oppdatering igjen på CBRadio.no, så ta gjerne en titt innom der!

Men, så var det dette med jobb og kropp da…
Jeg har vert heldig å sluppet unna Covid smitten, men kroppen min var ikke helt enig i at jeg jobbet og tok i såpass som jeg gjorde i mine arbeidsoppgaver… Dette endte med sjukemelding i slutten av September ’20, og det varer fortsatt. Ikke at denne kroppen har vert videre «bra» de siste 10 årene, men nå var det helt stopp. Antagelig gammel belastningsskade som har kommet tilbake og gjør livet surt for meg og vanskelig å bevege seg i perioder. Både venstre arm/skulder og hofte/ben er satt ut av spill og klarer ikke tyngre belastning lengre.
Hva som skjer fremover aner jeg ikke. Har jevnlig kontakt med både legen min og arbeidsplassen og håper jeg skal klare å komme meg tilbake i jobb igjen selv om det kan se veldig mørkt ut akkurat nå. Men tiden vil vise. Får bare gjøre det beste ut av dagene og trene forsiktig og målrettet så kanskje jeg klarer det til slutt!!

Uansett handler det om å holde kroppen igang, for blir jeg bare sittende stivner jeg og får bare enda mer smerter i kroppen som hindrer med ytterligere i å gjøre noe som helst.
Så nå skal det investeres i sykkel igjen så jeg kan bevege litt mer og lettere på kroppen, og litt i håp om å få med meg eldstemann på noen sykkelturer etterhvert også. God og allsidig trening for kroppen!

Jeg skal nå forsøke å oppdatere noen artikler på siden her de kommende ukene slik at jeg kan få publisert dem snart! Et par av dem er det nok over 6mnd siden jeg begynte på! Jaja…. det kommer jo til slutt 😛

Jeg kommer tilbake med mer litt etterhvert jeg, så sees vi!

Ta gjerne kontakt på epost eller via siden min på facebook om det skulle vere noe dere lurer på, eller bare har lyst til å skravle litt om ett eller annet! Bare hyggelig med nye bekjentskaper eller ta opp tråden igjen med gamle kjente.

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.