Tjenester

Når man sitter med en del kunskap og ressurser selv, hvorfor ikke gjøre noe med det?

Selv om jeg ikke akkurat er gamle karen, er jo «bare» født i ’82, så har jeg vert borti mye rart, og lærer stadig noe nytt her og der fortsatt. Ny kunnskap er alltid velkommen!

Men, fra ca 2014 har helsa vert på hell, og nå i 2021 var det helt stopp for det ordinære arbeidslivet for min del med 100% uføre fra ordinært arbeide. Dette betyr kort sagt at jeg ikke klarer på noe vis å stå i en ordinær jobb på grunn av helsemessige utfordringer.

At jeg nå er blitt uføretrygdet betyr derimot at jeg ikke har gitt opp, og heller ikke at jeg ikke kan utføre noe som helst. Ting bare tar litt lengre tid for meg, og i perioder kan jeg gjøre mindre enn andre perioder osv.

Derfor vil jeg nå forsøke å tilby enkle tjenester til personer og bedrifter i nærmiljøet, og samtidig spe på lommeboka litt for å kunne finansiere litt hobby osv.
Nå i begynnelsen vil dette kun være som privatperson og hobbyinntekt, men jeg ønsker meg å på sikt klare å stable en liten bedrift på bena. Kanskje til og med ha en eller to ansatte også. Men, ett sted må man jo begynne.

Hva jeg ønsker å tilby av tjenester vil dere kunne lese under «Tjenester» i toppmenyen.

De som kontakter meg om tjenester vil måtte være forberedt på at jeg eventuelt ikke kan påta meg oppdrag pga helsen, eller eventuelt måtte vente litt ekstra før jeg kan utføre noe. Men, alle kan og vil få svar!
Det er også mulig å at jeg kan gi veiledning til å utføre saker og ting selv, og vil selvfølgelig være helt gratis så lenge jeg ikke har noen utgifter ved det (feks reise eller liknende).

Alle oppgjør vil vere private og momsfrie siden dette utføres av meg som privatperson.
Dersom noen ønsker en reell faktura, feks til regnskap, kan dette ordnes via 3.part etter avtale.

Håper dette er noe som vil kunne være til hjelp for nærmiljøet rundt meg!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.