OSS – Ofte Stilte Spørsmål

Det vil alltids dukke opp spørsmål som ikke kan besvares kjapt via alt annet innhold på dette nettstedet, eller kanskje svaret ikke finnes noe annet sted i heletatt. Derfor har jeg opprettet denne OSS-siden for å hjelpe dere som måtte lure på noe. Relevante spørsmål vil bli lagt til på denne siden etterhvert som de kommer inn.


**Hvorfor «Basmoen.com»?
Jo, Basmoen er etternavnet mitt, og da falt det seg naturlig for meg å bruke dette som domenenavn. Det ble .com og ikke .no siden det norske var opptatt. Har gjort forsøk på å få kjøpt dette, men til ingen nytte dessverre.

**Hvem er DU? Og hvorfor denne siden?
Jeg er Ole-A. Basmoen, en geek som nesten ikke klarer å la tastaturet vere i fred en eneste hel dag. Og med den interessen jeg har for teknologi, og web, så ble det en egen nettside. Det er ikke noen spesiell grunn annet enn at jeg trives med å fylle på med alt mulig her.


Fant du ikke svar på spørsmålet ditt her? Ta kontakt via kontaktskjemaet eller facebook.

Kommentarer er stengt.