Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.basmoen.com/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer​

Hvis du benytter kontaktskjemaet på dette nettstedet, må du oppgi ditt navn og din epostadresse, samt en melding. Denne informasjonen lagres på server i inntil henvendelsen er besvart, og inntil 6 måneder etterpå. Dette for å kunne gi best mulig service ovenfor de som kontakter siden og tilpasse nettsidens innhold etter deres forespørsler.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettsidene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inkludere 3.parts sporing, og overvåke hvordan du bruker det innebygde innholdet, inkludert hvordan du bruker dette hvis du har en konto på dette nettstedet og om du er logget inn.

Analyse

Dette nettstedet vil kun samle informasjon om antall unike besøkende, daglig, ukentlig, månedlig og årlig. Dette utføres med informasjonskapsler. Mer om informasjonskapsler tidligere i dette dokumentet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dette nettstedet deler ikke informasjon med 3.part enda. Dersom dette skulle skje i fremtiden vil dette avsnittet oppdateres.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du benytter kontaktskjema vil denne informasjonen bli oppbevart i inntil 6 måneder. Denne informasjonen deles ikke med noen 3.part, og vil kun benyttes for å kunne følge opp forespørsler effektivt, utøve beste mulige service, og for nettstedets videre utvikling.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Dersom du ønsker dine personopplysninger slettet fra nettstedet, må du ta kontakt igjennom kontaktskjemaet, og nettstedets eier vil ta kontakt med deg direkte etter dette for bekreftelse på din forespørsel.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon

Ole-Anders Basmoen
basmoen[at]basmoen[dot]com
Eller benytt kontaktskjema på siden.

Tilleggsinformasjon

*Nettstedet har pr. i dag ingen kommersielle formål, og fremstår kun som en personlig nettside/blogg.

*Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi benytter HTTPS/SSL levert av One.com

*Våre rutiner for datalekkasjer
Alle eventuelle lekkasjer vil bli grundig analysert og tatt hånd om.
Det vil hele tiden bli vurder og iverksatt forebyggende tiltak.
Nettsiden er utstyrt med programvaretillegg som hele tiden overvåker nettstedet og aktivitet for å forsikre om at det ikke oppstår noen lekkasje.

*Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra
Basmoen.com henter ikke inn opplysninger igjennom 3.part pr. i dag.

*Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.
Profiler og kommentarer kan og vil bli avlslått ved støtende innhold uten advarsel.

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons do not process any personal identifiable information, so the GDPR does not apply to these plugins or usage of these plugins on your website. You can find our privacy policy here.

Endringer:

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende Personvernerklæringen vil være tilgjengelig på nettsiden. Eventuelle registrerte brukere på nettsiden vil bli varslet ved endringer i Personvernerklæringen.

Sist revidert: 15/07/2018

Kommentarer er stengt.