Høsten og den mørke tiden…

..pleier ofte å bety at det er tid for kulde, is, snø osv, men også ekstra tid til LAN, hobbyer, spill osv osv… Hva har jeg tenkt å gjøre fremover?

Høsten er vel praktisk talt snart slutt og vinteren står for dør….
Det er på denne tiden av året man ofte trekker ut i garasjen, inn på hobbyrommet osv. Og i tillegg begynner jo «sesongen» for bla LAN-parties og andre slike innendørs samlinger.
Nå må vi jo bare innse at noe LAN blir det ikke, iallfall ikke for meg, på denne siden av nyttår, så alle slike forberedelser utgår for nå.

Men, litt prosjekter skal man jo ha å henge fingrene i når helsen tillater at man kan stå ute i garasjen eller ved arbeidsbenken!

Det tidligere nevnte custom-bygget av PC-kasse ut av en 20l tønne er blitt lagt på is pga litt vel mange utfordringer. Dette blir bare sendt rett tilbake til tegnebrettet og så får vi se hva som skjer med dette etterhvert. Jeg har 2 påbegynte kasser der nå, og flere objekter liggende å ta av. Hva det blir ut av dette etterhvert får vi bare se på etterhvert.
MEN, nå har jeg jo fortsatt lyst på en ny og bedre arvtager til Jerrykanna som jeg ført laget meg. Så nå har jeg bestemt meg for å lage meg ny og forbedret Jerrykanne først slikt at jeg igjen kan ha en fungerende (og ferdig!) stasjonær PC igjen. (Har ligget i deler et års tid nå!)
Utgangspunktet blir nå som da en 20l Jerrykanne av stål, og jeg har mange små endringer jeg ønsker å gjøre i forhold til den første jeg laget.
Det kommer egne oppdateringer etterhvert som jeg kommer igang med denne. Kanna er allerede kjøpt inn….

Men, jeg må jo ha noe annet å henge fingrene i også?
Ja, så lenge helsa tillater det, så blir det alltids litt annet småtteri også.

V70’en gikk omsider igjennom PKK og jeg har bruksbil i 2år til. Det betyr at jeg har fått litt driv til å gjøre litt mer med den, og legge enda mer av mitt eget preg på den samt en del små reprasjoner.
Jeg har kjøpt inn calipperlakk, så jeg tenkte jeg skulle få litt farge på dem, spent på åssen det ender opp!
Det skal byttes litt høyttalere rundt om. Trekket på bakluka må byttes. Litt mindre el.feil burde rettes..osv. Alltid noe å gjøre på en gammel, men god, bil! Jeg har jo tidligere nevnt at jeg kunne tenkt meg å legge litt folie på bilen også, så dette skal jeg og få sett litt nærmere på i vinter.
Hengerfeste og vinge ligger også klart til montering…!

Men, altså, helsa kommer først…
Det gikk lenge bra, både med jobb og hobbyer, men i skrivende stund er man sjukemeldt igjen. Passert 8uker nå, og enda ser det ikke så lyst ut.
Store smerter i venstre ben, fra hofta og helt ned i fotsålen setter fort en stopper for det meste av aktiviteter. (Jaggu godt jeg kjører automat til daglig!) Først var det mistanke om blodpropp, noe som ble eliminert. Så nå er det undersøkelser for evt nerveskade i benet, samt ryggen skal underføkes nærmere igjen.
Så lenge jeg har en bra periode, enten en dag eller noen timer, så skal jeg fortsette å holde på med litt prosjekter og oppdatere mer her!

Vel, mer oppdateringer kommer!

Til slutt vil jeg komme med litt reklame her:

Jeg har i mange år nå brukt One.com som host og registrant for mine domener og nettsider. Etter å ha byttet fra en anen leverandør som kaller seg selv «markedsledende»(host,host,kremt), har jeg aldri sett meg tilbake!
Lynraske servere, meget rimelige priser, INGEN begrensning i trafikk(!!), daglig backup, glimrende kundeservice m.m. gjør at jeg fortsetter og fortsetter å bruke One.com som tilbyder enda lengre.
Om DU også ønker å kjøpe domene og webhotell hos One.com, og i tillegg ønsker å spare hele 110,- på din første domenepakke anbefaler jeg å følge denne lenken her: http://one.me/noastlae
(Affiliate lenke via meg)

Takk for visitten til dere som tok dere tid til å lese igjennom alt dette!
Vi sees i en senere oppdatering!

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.