Hverdagen er tilbake….

Nå er ferie og permisjon over, og det er tilbake til hverdagen.
Dette betyr litt oppdatering og jobb både her på siden og litt ellers. Samt prosjekter som skal iverksettes!

Så var den tiden kommet at hverdagen har innhentet meg også.
Pappapermisjon og ferie er over og det er på tide å komme igang med alle verdens planer og prosjekter igjen…

Først på tapetet er en real opprydning på «baksiden» av nettsiden her. Iløpet av sommeren har jeg eksperimentert en god del med forskjellige plugins og modifikasjoner til WordPress men ikke ryddet så veldig godt etter meg. Nå inneholder nettsiden så mye data som ikke er i bruk at det bare må ryddes opp i alt dette.
I samme slengen gjør jeg litt ekstra og legger til litt mer innhold her. Mulig det kommer både artikler, nedlastninger og bilder innen ganske kort tid.

De andre nettsidene jeg administrerer skal også gjennomgåes og oppdateres utover det vanlige som gjøres nesten ukentlig. Alt for å vere sikker på at sidene fungerer optimalt.
Nettsidene som skal gjennomgåes er Wentors.no, CBRadio.no og CBForum.no.

Jeg har jo ett og annet prosjekt som skal til pers også utover høsten og vinteren. Ny casemod, var ikke helt fornøyd med JerryCanMod. Tilhenger’n skal pusses opp. Hengerfeste og halvsats eksosanlegg med litt grommere lyd skal monteres på bilen. Og siden vi allerede er igang med å pusse opp her hjemme, så blir det kontorplass/kosekrok igjen utover høsten som skal få et passe #GeekLife preg!

Jo, og så holdt jeg på å glemme Linux da. Den tidligere favoritten Fedora er byttet ut med Arch Linux og det er et prosjekt i seg selv. Enkelt i bruk, men man vil jo alltids lære mer og mer! Kommer litt tekst om dette etterhvert også tenker jeg.

Så om denne nettsiden, eller noen av de overnevnte skulle virke litt ustabile eller vere utilgjengelige noen dager så er det bare forde jeg jobber litt på baksiden. Ingen grunn til panikk! Hehe…!

Takk for nå, og på gjensyn!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.