Quick update!

Jeg kommer med en kjapp liten oppdatering nå, og mer innhold kommer senere…. (Oppdatert, 24/08)

Bare en kjapp liten oppdatering her nå, så blir det mer innhold her litt senere tenker jeg. Det er ikke så mye tid lengre til å oppdatere her som det var før 😛

Men, nå er det slik at jeg er nødt til å ta noen grep på siden her og bytte ut litt plugins da noen er blitt merket som usikre, noen blir ikke oppdatert lengre (og blir dermed også usikre). Dette kan medføre både mangler og ustabilitet en stund til jeg får gjort unna dette. Dette skal jeg få unna iløpet av denne helgen.

Det er også mer som skjer… PHP versjon må oppgraderes, og av erfaring medfører dette veldig ofte riper i lakken både her og der. Spesielt når man som meg ikke klarer å benytte seg av noe som helt standard og bare «må» modifisere både her og der. Men,men… satser på at det _kan_ gå tålig smertefritt denne gangen til forkjell fra sist (en uke nedetid?).

Og, jeg ser trafikken på siden her er i ferd med å øke litt! Dette må jeg bare si tusen, tusen takk for! Jeg har absolutt ingen anelse om hvem dere som kommer innom er, bortsett fra at dere ikke er crawlere og søkemotorer, men takk til hver og en av dere som tar dere tid til å komme innom siden jeg har på gang her.

Dere må gjerne benytte mulighetene til å ta kontakt med meg og gi tilbakemelding på siden her. Det hadde jeg satt umåtelig stor pris på.

Til neste gang, takk!

//Basmoen

Oppdatering:
Da ser det ut til at oppgradering av PHP til siste stabile versjon gikk som planlagt! Det er ikke verst synes jeg, så nå kan jeg trygt knotte videre og gjøre andre ting jeg har planlagt her på siden!
Da er det ikke noe som skulle hindre meg i å rydde i plugins og script heller, da jeg er godt igang med dette allerede (også dette smertefritt?!?!)

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.