God sommer!

Litt i seneste laget, men vil ønske dere alle en riktig så god sommer!

Sommeren har for allvor kommet over oss, på både godt og vondt i hele landet. Noen har hatt tilnærmet hetebølger mens andre har hatt snø og is hittil denne sommeren. Selv anser jeg meg om heldig som er bosatt på Østlandet og har hatt relativt bra vær…hittil da.

Denne sommeren ble litt annerledes for meg enn før om årene. Hele denne sommeren blir tilbrakt hjemme i pappapermisjon og barn i påvente av å tre inn i fast stilling ved EIK Sentret på Mysen.

Når man ikke har trengt å tenke på dette med begrenset med ferie osv, så har sommeren så langt vert avslappet med både en uke i Danmark og en uke på fjellet. Og ellers stille og rolige dager hjemme med failien.

Derfor har jeg goså nedprioritert denne siden litt, og heller fokusert på litt ekstra kvalitetstid med barna og litt andre hobbyer. Men etterhvert kommer jeg igjen til å publisere mer her igjen. Hverdagen må bare innhente meg igjen uti August først…

Så, inntil neste gang ønsker jeg dere alle en riktig god sommer! Jeg vet ikke hvem dere er, men jeg ser dere i statisikken på «baksiden» her. Takk for at dere kommer innom siden min!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.