Reklame…

Ja, nå kom det faktisk reklame på siden her… Ikke helt planen men sånn har det blitt…

Ja, da var det et faktum; Nettsiden inneholder reklamebannere…

Synd men sant… Nå har vi altså kommet til det punktet hvor utgiftene til domener og webhotell begynner å koste såpass at jeg ser meg nødt til å finne en form for «bi intekt» på siden her. Ikke at jeg trur et banner i ny og ne vil dekke inn de årlige utgiftene her, ikke på langt nær, men om det skulle generere noen små kroner i kassa er dette kjærkommnent når den årlige fakturaen fra leverandøren kommer i postkassa.

Jeg satt også og vurderte en knapp for donasjon, feks via PayPal eller Vipps, slik en del nettsider og prosjekter har. Dette slo jeg raskt fra meg da jeg ikke vil sitte og tigge penger av dere. Sånt blir bare for dumt!

Men, nå det er sagt, så åpner jeg nå også for sponsorer og private annonsører i tillegg til min egen policy med minimalt med bannere.

Dersom dere ønsker å reklamere på ett eller annet vis, enten her på nettsiden eller via en status på facebook-siden er det bare å ta kontakt. Jeg setter ingen faste priser, dette er noe vi kan diskutere oss frem til alt etter type og mengde annonse etc. (Dette skjer via epost, telefon eller personlig møte).

Beklager at det har blitt sånn, men igjen, jeg lover å holde reklamebannerene til det absolutt minimale 😉

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.