Pappaperm!

Det er litt stille på oppdateringene her på siden nå om dagen, og det kommer det nok til å vere en liten stund fremover også

At det er litt stille her er ikke helt uten grunn. For i September ble jeg far til lille Sondre, vårt 2. barn. Og, nå er det min tur til å gå hjemme og passe på denne lille fantastiske krabaten mens samboeren er på jobb.

Og, til dere som mener at det å «bare gå hjemme med barn» betyr at man har tid og mulighet til å gjøre alt mulig man måtte ønske tar litt feil der…
Jeg bruker så mye tid som mulig med lillemann når han er våken, og tar minst mulig i PC’en. Hverken han, eller eldstemann skal føle at de blir satt til side til fordel for feks en PC! Så derfor blir det litt lite med oppdateringer her fremt til det blir ferietider og vi begge to er hjemme og tar oss av guttene samtidig igjen. Da løsner det brått litt tid for meg slik at jeg igjen kan fortsette å produsere litt innhold her på siden.
I tillegg til å gå hjemme og passe denne lille knuppen, så er det jo alt annet i en husholdning som må gjøres også, og det gjøres mens han sover. Da blir det dessverre ikke mye tid igjen til å gjøre noe her….

Det er et par artikler underveis her, og det gjenstår ikke mye på dem nå, så disse vil jeg forsøke å gjøre ferdig ganske snart så jeg får dem ut og de ikke lenger henger over meg.

Jeg kommer til å oppdatere litt på siden på facebook i ny og ne fremfor å skrive masse her. Der kan det komme både det ene og det andre, alt fra delte artikler til humor som er helt på kanten av samfunnet osv. Så følg med! 😀

Skulle noen føle behovet for å ta kontakt med meg, så er det bare å benytte kontaktskjemaet her på siden, eller skrive en melding via siden på facebook!

Takk for følget så langt, og på gjensyn!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.