Snaaaart Loco-LAN!

Jupp! I palmehelgen arrangeres Loco-LAN for 17. gang, og jeg er så klar som man bare kan bli for å reise (år etter år etter år!)

Av de 16 årene Loco-LAN har blitt arrangert har jeg deltatt på hele 13 av dem (om jeg ikke har regnet helt på trynet her). Årets LAN blir altså det 14. i rekken for meg, og dersom crew bestemmer seg for å fortsette enda et år så blir det selvfølgelig flere hakk i beltet!

For, er det ett LAN jeg virkelig trives godt på så er det dette. Det er ikke for stort, men heller ikke for lite. Det er nesten som en stor familie! Og med den fantastiske stemningen og atmosfæren som preger dette arrangementet år etter år, så er jeg ikke i tvil ett sekund!

Loco-LAN fenger, år etter år, og i år er jeg definitivt en av de eldste som deltar! Merkelig det der? Ehh… Sånn er det å vere nerd vel? Og, det har vel mer eller mindre blitt en årlig tradisjon for meg og noen til her fra Østfold å ta turen til Gvammen for en hel helg for oss selv.

Forberedelsene blir bare mer og mer rutine og bedre gjennomførte for hvert år. Og, når man reiser på det samme LAN’et hver gang blir pakking og forberedelser nesten som rutine selv om man har litt forskjellige planer hvert år.

I år består forberedelsene i å få inn nytt hardware i den stasjonære maskinen, og det kommer et eget innlegg her om akkurat denne biten. Så det skal jeg ikke gå stort mer inn på akkurat nå, utover å si at nå blir det helt nytt men fortsatt AMD (selvfølgelig!)

I tillegg skal jeg i år ha med meg en slags liten «hylle» til å ha oppå bordet, og det er av flere grunner;
Jeg har tidligere syntes at skjermene står litt vel lavt på bordet, så derfor blir det godt å få skjermene ca 20cm opp fra bordet. Da blir det fort litt mer behagelig å tilbringe mange timer i strekk med tanke på sittestilling.
Samtidig blir det da en liten «lomme» under skjermene hvor jeg kan lure inn to små høyttalere, gjemme tastatur og plassere Xbox’en slik at jeg kan ha det enda ryddigere på bordet.
Samtidig som jeg lager denne hyllen (sammen med eldstemann) skal jeg gjøre et lite forsøk på å gjøre noe med kabelhåndteringen slik at jeg unngår en salig spaghetti bak skjermene og ellers på pulten. Ikke at det gjør stort for en helg, men allikevel er dette noe som har irritert meg ganske bra. Så da får vi se om jeg klarer å få gjort noe med dette i samme slengen.

Ellers er det ikke store forberedelsene. Baggen pakkes med klær, hygiene artikler og sovepose, mat for helgen kjøpes på veien bort. Rutine, rutine…!

Det skal bli godt å komme på LAN med likesinnede nerder igjen!

Mer oppdateringer om Loco-LAN og turen komer etterhvert!
Det nermer seg med stormskritt nå!

//Basmoen

Kommentarer

Tagged , , , , , , , .Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.