Linux, et nytt liv!

Nå skal ikke jeg sitte her og male side opp og ned om hvorfor akkurat DU skal legge bort Windows, IOS, OSX eller hva det nå er du bruker.
Men, jeg vil fortelle kort om min overgang og hvorfor jeg tok steget….

Vi har «alle» vert der; Windows gir deg en blåskjerm, tryner fullstendig eller kanskje plutselig restarter uten at du rekker å lagre arbeidet ditt?
Eller kanskje du er en av dem som sitter med et Apple produkt og føler at produsenten mer eller mindre totalt kontrollerer hele systemet?
Vel, der var jeg… Dritt lei et ustabilt system overfylt med feil og som benyttet kundene som betatestere. Og, jeg hadde over hodet ingen planer om å gå over til Apple sitt «diktatur» (Ja, det er MIN mening om det).

Da var det det uungåelige, man måtte enten gå tilbake til en Windows utgave som faktisk var STABIL (men som dessverre ikke lenger er støttet eller får oppdateringer) eller trampe oppi Linux-salaten med begge beina.

Jeg skriver nå på en aldri så liten artikkel om min overgang og hvordan den ga meg både lavere blodtrykk og bedre nattesøvn.

Artikkelen er nok et stykke unna enda, men den er på vei!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.