Takk…virkelig, takk!

I motsetning til det tidligere innlegget mitt om karma, så har jeg også positive tanker på hjertet… Og en stor takk jeg vil rette til enkelte…

Ja, jeg hadde en utblåsning mot mine og alle andres hatere der ute. De små menneskene som har gått inn for å gjøre livet surt for oss andre som bare ønsker å bygge oss en ærlig og godt liv for oss selv om de rundt oss.
Men, vi må ikke glemme alle de gode menneskene rundt oss!

For bare noen få år siden hadde jeg en STOR vennekrets og enda større omgangskrets, noe jeg nå de siste årene har kuttet ned mye på.
Dette er ikke helt uten grunn, og de få som er igjen nå er «min harde kjerne» og de jeg ser på om ekte venner. Mennesker jeg faktisk kunne ofret livet for!

Og, til dere få der ute som jeg omtaler som mine ekte venner, dere vet selv hvem dere er. Vi har jevnlig og god kontakt. Vi bygger opp hverandre, er 100% ærlige med hverandre, og om vi ikke har snakket på et halvt år er det fortsatt som om vi snakket sist i går kveld

Noen av dere har jeg kjent siden før vi begynte på skolen, mens andre har jeg møtt helt nylig. Dere betyr alt for meg uansett!
Takk til dere for at dere er dem dere er, alle som en!
Slike venner som dere er sjelden vare, meget sjelden vare, og jeg er evig takknemmelige for at dere er her for meg. Jeg har en uendelig respekt for dere, hver eneste av dere!

Ekte venner fremsnakker hverandre. Ekte venner bryr seg om hverandre. Ekte venner støtter hverandre. Ekte venner nøler ikke med å stille opp!
Får ikke understreket nok hvor mye dere alle betyr for en sliten kar, og takk for at dere er tålmodige med meg. Jeg skylder dere masser av tid alle sammen, og jeg vil gjøre alt jeg kan, litt og litt, for å gi igjen av alt dere har ofret til meg.

Ikke nøl med å komme til meg om dere føler for det. Om dere så bare ønsker selskap, snakke litt, løse verdensproblemer, gråte en skvett, eller hva som helst annet. Jeg er her for dere!

Takk…virkelig takk!

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.