Karma will fuck you up

Ja, sant som sagt, karma kommer, og karma viser ingen nåde…

Et innlegg om hatere, baksnakkere og annet ubrukelig som forsøker å trykke meg og alle andre ned for å heve sitt eget ego. Små mennesker…

I blant må man bare ta et oppgjør med menneskeheten, samfunnet, verden… Jeg har valgt min kanal; denne nettsiden. En kanal jeg har valgt å ta oppgjøret via, og om noen føler seg truffet, ja da var det nok ment til deg!

I hverdagen omgir vi oss med mange mennesker. Familie, venner, «venner» og alle andre. Noen mer giftige enn andre, og slike mennesker må bort!
Ikke ta dem av dage, det er imot all moral, men de må kuttes ut!

Det er mange små mennesker der ute som sitter i sin «hule» og langer ut i vildens sky. De baksnakker ivrig om ting de over hodet ikke har greie på. Mennesker som har så store mindreverdighetskomplekser (puh! For et ord!) at de må bruke et hvert sekund av sitt liv på å tråkke på de som «spiller etter reglene» og jobber for å gjøre livet bra for seg selv og andre.

Mennesker som bruker en hver anledning de får i sosiale medier til å tråkke på andre. Trekker falske konklusjner offentlig, lager falske sannheter, snakker seg selv opp og alle andre ned.
De plukker seg ofte ett eller to ofre, kanskje også en hel «gruppe» og fyrer løs med alt de har på målene sine. Argumentene er i 100% av tilfellene feilaktige og helt tomme, men de er alltid ment til å såre og gjøre hverdagen tung for de det er rettet mot. Gjør DU noe positivt for noen? Ja, da kan du være sikker på at det kommer en saftig og giftig løgn siktet rett mot hjertet ditt.

Herreløse – Karma. En flott låt om karma.

Slike små mennesker er giftige for oss som forsøker å leve godt, redelig og ærlig med åpne kort. Vi får stukket kjepper i hjulene nesten daglig, og får stadig høre falske sannheter om oss selv.

For dere som ikke trur meg, så snakker jeg av årelang og meget sur erfaring som har kostet meg masser av krefter for å rette opp. Det er alltid en der ute som skal tråkke meg ned i gjørma fordi jeg jobber hardt til tross for situasjonen og gjør det beste for både meg selv og de rundt meg hver eneste dag.
Forsøker jeg å hjelpe noen, ja da er det galt. Da har jeg en baktanke. Diskuterer jeg, ja da har jeg en baktanke. Gjør jeg noe for samfunnet, ja da har jeg en baktanke. Og, dere må ikke glemme at jeg er et grusomt menneske som går bak ryggen på alle bare for å fremme meg selv.
Høres det kjent ut? Jeg har til stadighet fått høre slikt om meg selv og mine nærmeste venner.

Hvordan takler jeg slike giftige mennesker? Jeg skal ikke si at min løsning vil fungere i din situasjon, men tenk over det. Jeg håper min erfaring kanskje kan hjelpe dere andre litt på vei for å takle giften som gjemmer seg i sin lille hule.

Mitt første «våpen» er ignoranse. Det er det verste slike mennesker vet! De gjør alt de kan for å få DIN oppmerksomhet. Ignorerer du dem kommer de ikke noe sted når de forsøket å tråkke rett på deg. Noe av det verste de vet!
Våpen nr.2 for meg er åpenhet. Jeg er 100% ærlig om livet mitt, legger ikke skjul på noe som helst! Når det kommer en løgn om meg, kommer jeg umiddelbart med en kontra og legger frem sannheten og tar livet av løgnen på sekunder. Hva andre vil tru er opp til dem, men vil de tro på den det snakkes om, eller den som åpner seg og forteller sannheten?
Våpen nr.3, egentlig ikke noe våpen i den forstand, men jeg kutter ut alt av slike smålige mennesker. Overser dem totalt og bruker ikke krefter på dem. Vi er litt tilbake på ignoransen, men kutt de ut av livene deres. Dems største glede er å tappe deg for krefter. Kutter du dem ut, familie eller ikke, og ikke slipper dem inn en gang til sparer du mye krefter. Jeg vet selv at det kan gjøre vondt med en gang, men kan fortelle dere at det sparer dere for unødig bruk av krefter!
4, en siste ting… Ikke slipp hvem som helst helt innpå deg. Test dem på en uskyldig måte for å se om de kan stoles på.

Herreløse – Ser det på meg. Enda en låt fra Herreløse som har en god undertone i teksten!

Helt til slutt vil jeg rette en takk til alle disse giftige menneskene der ute som så gjerne vil tråkke meg ned i møkka gang på gang:
TAKK, for at dere har gitt meg den gode livserfaringen jeg kan ta med meg videre og bruke mot dere på daglig basis. Bring it on! Her skal dere få skikkelig motstand. Forresten, det er nok lettere for dere å hoppe fra et hustak og ta tiden på det enn å komme under huden på meg en gang til.
Takk igjen.

Siden dette er et betent tema for svært mange der ute har jeg valgt å stenge for kommentarer på akkurat denne posten. Dersom dere har noen kommentarer, kan disse rettes til meg via kontaktskjema. Alle henvendelser av seriøs karakter vil bli besvart fortløpende.

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.