Jeløya, del 3 av mange….

Uke 3 er igang, siste uken er på huset før der er hjem til «fase 2» av opplegget jeg deltar på…

(Dette innlegget skulle vert publisert for flere uker siden, men har dessverre blitt glemt i hverdagen. Men nå er det på plass!

Ingen skal komme og si at vi blir dårlig behandlet her ved Unicare Jeløy. Her får vi private rom, 3 måltider, vasket klær, vasket rom, egen fysioterapeut og individuell oppfølging fra dag 1.

En ting jeg har hatt mye problemer med er spenninger i nakke/skuldre. Dette har igjen resultert i smerter fra nakken og helt ut i fingertuppene samt utallige timer med hodepine. Nå etter 2 uker med intens behandlig samt mye spesifikke øvelser med strekking av nakke/skuldre og triggerpunktbehandling har dette virkelig brgynt å slippe. Helt fantastisk å ha såpass økt bevegelse i nakke og armer uten at det gjør fult så vondt!

Utover dette er det fortsatt mye fokus på kondisjon og strekking. Unicare har staket ut kursen med fokus på dette når det gjelder fibromyalgi da dette er dems erfaring at det er det beste for å lindre smerter og gi økt livskvalitet. Man blir så absolutt sliten av dagene, men det gjør jo så godt etterpå når man over litt tid merker forskjellen!

Fibroen er seg selv fortsatt uansett den, med alle sine symptomer som herjer. Det kjennes ut som om noe har begynt å slippe litt med alle øvelser vi gjør her daglig. Om ikke smertene, så iallefall bevegeligheten har blitt bedre i de fleste leddene. Utmattelsen er det så som så med, men når man er her har man aboslutt plenty med tid til å hvile og hente seg inn igjen til neste økt eller dag.

Noe som kommer til å bli en utfordring er å klare å ta med seg så mye som mulig av øvelser og trening hjem i fase 2 av opplegget. Hvordan man skal klare å få tid til alt, og ikke minst energi til dette. Nå utover i uke 3 skal vi jobbe litt med å legge en plan om hvordan vi skal løse kabalen, og en plan B også sånn i tilfelle. Med familie, jobb og plikter ser jeg for meg at dette kan bli noe tøft, men også litt spennende å se om man klarer det. Derfor en plan B i bakhånd!

Inntil neste oppdatering, takk!


Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.