Jeløy, del 1 av mange…

Veien tilbake til arbeidslivet har vert lang, og som en del av den store planen er et opphold ved Unicare Jeløy. Smertemestring og trening.

Nå er det igang, etter halvannet års ventetid sitter jeg endelig her.

Jeg fått installert meg på rommet, fått en innføring, omvisning og hatt første legebesøk her. Har egentlig ingen store forventninger, men er heller mer spent og nysgjerrig på hva som møter meg de kommende dagene.

Hvorfor sitter jeg her da?
For noen år siden fikk jeg etter flere år med smerter og utallige undersøkelser, diagnosen fibromyalgi. En kronisk sykdom som inkluderer mye smerter i ledd og muskler og til tider stor utmattelse.
Som en del av veien «tilbake» må alt prøves. Derfor er jeg nå her i samarbeide med NAV, lege og Innovi i håp om bedring av smerter og utmattelse, samt andre symptomer som følger med på lasset.
Håpet etter endt opphold er jo at jeg kan få en mer stabil hverdag med mindre topper av smerte (og kanskje redusert bruk av medisiner), og redusert utmattelse også. Hvordan jeg skal klare dette vet jeg ikke, men dette kommer det til å jobbes med hver dag underveis.

Førsteinntrykket mitt av Unicare Jeløy er meget godt!
Jeg ankom i 15-tiden og ble møtt av ei trivelig dame i resepsjonen som forklarte enkelt retningslinjer, generell informasjon og hvor rommet mitt var. Hun svarte også meget godt på spørsmålene jeg hadde.

Lokaler er pene, lyse, rene og ryddige. Flere rolige stuer hvor man kan sitte og slappe av, lese aviser og bøker eller se på TV. En døgnåpen matsal som også serverer 3 måltider om dagen. Tilgjengelige sykepleiere dønget rundt. Lyse og romslige enkeltrom. Alt av personale jeg har møtt på hittil disse to første dagene har vert blide og hyggelige. (Og, vi må ikke glemme gratis WiFi på hele bygget!)

Hva som venter meg fremover har jeg lite oversikt over, men jeg vet at jeg skal igjennom både smertemestring og fysioterapi de kommende dagene.
Så det skal bli spenndende fremover.

Jeg skal se om jeg får lagt ut noen bilder iløpet av noen dager så dere selv kan se litt åssen det ser ut her. Jeg er litt usikker på hva jeg kan og ikke kan ta bilde av, så må forhøre meg litt med de ansatte først.

På gjensyn folkens!

Kommentarer

Tagged , , , , , , , .Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.