Oppdateringen….

… som ikke gikk helt som den var planlagt. Men, det er kanskje sånn det er med planer til tider?

Ja, det gikk ikke helt som planlagt denne gangen kan man si.
Mangel på både tid og innspirasjon satte en effektiv stopper for disse planene, og nå må jeg bare ta meg sammen for å få alt på plass.

Jeg har dog fått gjort litt av det som var planlagt, og 99% av baksiden er gjennomgått sammen med kode. Så det skal nå være på stell som det skal være. Da gjenstår det egentlig mesteparten på fremsiden (den siden dere ser), og det er nok her det også er mest å gjøre.
All tekst skal gåes igjennom, samt at det skal legges til en god del tekst, noen nye funksjoner og halvannet tonn med bilder og gallerier også.

Nå har det seg slik at jeg kan se for meg at iløpet av de 3 kommende ukene, altså resten av Januar, kommer jeg til å ha en del tid flere kvelder i uka som jeg kan dedikere til blant annet denne nettsiden, og et par andre små prosjekter jeg skal ha ferdig.

Hordan det blir med fremgangen på denne siden har jeg egentlig ingen planer om å publisere noe om før jeg er ferdig med sjekklista mi. Så om dere ønsker noen oppdateringer underveis må dere nok heller bare sjekke innom fra tid til annen.
Når alt er klart kommer det nok en aldri så liten notis på facebook, og jeg skal se om jeg klarer å få ordnet litt ekstra til den tid også. Tiden vil vise.

Så inntil det skjer noe mer, så vil jeg ønske alle besøkende et riktig godt nytt år! Og jeg håper alle har hatt en flott feiring av både jul og nyttår.

På gjensyn.

/Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.