Planlagt nedetid

Nå har jeg neglesjert denne nettsiden lenge nok. Det begynner å bli på høy tid å oppdatere litt både her og der….

Som det kan sees her, så er ikke nettsiden oppdatert stort den siste tiden.
Det et mange grunner til dette, blant annet at det ikke er nok timer i døgnet til å ta med seg alle hobbyer i tillegg til alle plikter og gjøremål man har ellers om dagen.

Hva er det jeg har planlagt å gjøre?
Egentlig er det ikke store greiene jeg har på tapetet bortsett fra å gi siden en skikkelig gjennomgang. Fra A til Å og vel så det.
All tekst skal gåes igjennom, det er sikkert en haug med skriveleif her og antagelig vis en og annen ordlyd jeg vil endre på ettersom jeg går igjennom.
Siden jeg bruker en CMS og ikke har bygget siden fra bunnen av selv, skal jeg gå igjennom alle tillegg jeg har installert og se til at kun nødvendige script er installert slik at siden kan fungere så effektivt og stabilt som mulig for dere besøkende.
Strukturen på menyen skal også endres, samt at det skal legges til og kanskje også trekkes fra litt.
Og, kanskje det aller viktigste av alt (ifølge meg da) er at siden følger kravene til GDPR og Norid for offentlige nettsider og organisasjoner.
Ikke for at jeg må (er ingen organisasjon,enda), men fordi jeg selv ønsker at siden skal følge slike retningslinjer for ordensskyld.
Jeg har også et par artikler jeg skulle ha publisert, og håper på å få lagt til disse i samme runden selv om det ikke er nødvendig i forhold til nedetiden.

Når og hvor lenge?
Nettsiden blir tatt ned for hele uke 48 for å være sikker på at jeg får den tiden jeg trenger til å gjøre hva jeg har planlagt. Når man skal ta for seg en omfattende oppgave på siden her, i tillegg til familieliv, jobb og plikter er det ikke lett å få gjort «alt» på en eller to kvelder. Da er jeg nødt til å ta det litt og litt og det går fort en uke på dette.

Det vil komme en oppdatering på facebook så fort jeg er ferdig med jobben sammen med en liten oppsummering av jobben sammen med en liten hilsen til dere som er innom siden min.

Takk til dere som er innom her, jeg ser på statistikken at besøkende er innom her nesten daglig til tross for de sjeldne oppdateringene. Dette har nå gitt meg det ekstra drivet jeg har trengt for å komme igang her og håper på å holde på dette og holde på med minst ukentlige oppdateringer av siden.

Åssen det kommer til å ligge an med siden på facebook, så kommer den nok til å ligge tålig likt med denne siden.

Så, takk igjen, og på gjensyns alle sammen!

//Ole-A. Basmoen

Kommentarer

Tagged , .Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.