Noe nytt igjen!

Etter noen litt uheldige omstendigheter ble det til at man bestilte ny telefon…

Det hender man er uheldig med telefonen sin, og slikt tåler jo definitivt mindre i dag enn for 10år siden.

Jeg fikk knust skjermen på Alpha’en, og dessverre lot det seg ikke å oppdrive ny skjerm da produsenten ikke laget disse lenger.

Men i går, 1.August, ankom det en ny telefon på posten, og denne er nå under nøye testing. Og, en ny anmeldelse av en telefon er underveis. Når den kommer er litt usikkert, jeg vil føle meg trygg på at jeg har gått igjennom de aller fleste aspekter ved den før jeg publiserer en artikkel.

Lik siden min på Facebook, og følg med for neste oppdatering!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.