Ny funksjon, spennende…!

WordPress er en CMS som stadig utvikles både av produsentene og brukerene. Nå har det kommet en ny funksjon som kan gi artikler og innlegg en helt ny look, og samtidig gjør det lettere for meg som bruker å forme tekstene mine. 
Ikke at jeg kommer til å gjøre stort med dette akkurat nå, men det skal bli spennende å se hvordan dette kan gjøre jobben lettere for meg i fremtiden med å bygge opp tekster og artikler så de blir mer informative og interessante for dere som lesere.

Nå kan jeg enkelt uten å måtte sette nesa nedi noen kode, eller bruke et 3.parts tillegg til CMS’en, forme tekstene mine i «blokker» sammen med bilder og andre illustrasjoner mer eller mindre sømløst. Og, det beste er jo at dette nå er en integrert del av WP slik at man slipper risikoen med 3.part tillegg som kan inneholde feks skadelig kode eller noe liknende. 

Så, som sagt kommer jeg ikke til å gjøre noe spesielt ut av dette akkurat nå, men skal ta for meg dette bla i artikkelen jeg jobber med nå med en anmeldelse av Ulefone Power 3S, og et par andre artikler.

Vi sees, stay tuned for flere oppdateringer!

//Basmoen

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.