Hjelp! Eller….jo, hjelp!

Jeg sitter litt fast her, og kunne gjerne trengt deres hjelp for å komme videre.

Altså, det er ikke total krise, men jeg ønsker å utvikle denne siden videre og enda lengre!

Som dere sikkert har sett, så har denne siden stått relativt stille ganske så lenge. Dette er noe som har begynt å irritere meg. Jeg sliter rett og slett litt med hva jeg skal ta tak i, hvilken retning jeg skal jobbe videre, temaer jeg burde kaste meg over osv osv. Rett og slett stoppet opp!

Dere som er innom her, og på siden min på facebook vet jo litt om hva jeg har holdt på med frem til nå, og det er den generelle retningen jeg ønsker å jobbe videre med. Men, jeg trenger noe konkret å begynne med så jeg kommer meg igang igjen!

Derfor henvender jeg meg nå til dere som besøker siden her.
Har dere noen ønsker om hvor jeg skal begynne å jobbe? Noen tjeneste jeg burde utvikle, saker jeg burde skrive en artikkel om, noe vlogging dere ønsker å se? Eller andre forslag!

Benytt kontaktskjemaet for å sende inn forslag, eller send en melding på facebook siden med tips!

Prosjektene er mange, ideene er flere, men det stopper helt opp! Hjelp!

Kommentarer

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.