Domene og hosting!

Det er sikkert mange som sitter og lurer på om de skulle laget seg en hjemmeside?

En nettside med litt gøy på, et diskusjonsforum, en nettside for bedriften, hobbyen, svigermor eller kjeledyret?
Mulighetene er endeløse og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan få til på internett.

Men, hva må man ha? Hvordan kan du få det til?

Det er mange måter å skaffe seg en nettside/hjemmeside på nett.
Noen tilbydere har gratis løsninger, ofte med begrensninger som liten lagringsplass eller uønsket reklame på siden din, mens andre tilbydere tar seg godt betalt for enkle tjenester og enda mer for tilleggstjenester. Men, ønsker du det?

Jeg har et forslag til deg!

Personlig har jeg brukt One.com som host og leverandør av tjenester i over 10år nå, og har enda ikke EN gang hatt noe å utsette på dem! Til motsetning fra andre leverandører jeg har benyttet tidligere (og paralellt med One.com) som jeg har mindre positive ting å si om.

Hos One.com kan jeg personlig gå god for at du får en utmerket kundeservice, både via chat og via epost, og de har en fyldig seksjon med hjelp og guider. Her kommer du ikke til å stå fast noe sted!

En ting til som er veldig positivt med One.com er oppetiden og backup!
De påberoper seg 99,98% oppetid, og dette er nok ikke langt unna sannheten heller. Selv jeg jeg EN gang opplevd nedetid som ikke var planlagt, og det på 10år som kunde her! Den gangen var det snakk om kun en times tid på den serverparken mitt webhotell var tilknyttet. One.com var raskt ute med å informere berørte kunder og kompensasjon kom også innen kort tid til de som fremmet ønske om dette.
Og, med dems daglige backuper så har du lite å frykte om det skulle skje noe med webhotellet ditt. Et par klikk og alt er tilbake slik det var igjen.

Prisene da?
Ser du på markedet i dag, så er det sterkt presset på prisene!
Allikevel klarer One.com å vere konkurransedyktige på alle pakkeprisene sine, bortsett fra priser på toppnivå domener da (.no .se .com osv) da disse prisene er regulert og kan ikke endres stort. Men, her har faktisk mulighet til å spare noen kroner på webhotell.

Når du har blitt kunde, så har du et hav av muligheter… «One Click WordPress» installasjon for eksempel. De har også en egen nettsidebygger om du ikke vil bruke dems wordpress løsning. Og du har full tilgang til både FTP og SQL, så du kan fritt laste opp akkkurat det du selv ønsker av CMS eller annet selv. Det finnes også en egen seksjon for nettbutikk-løsninger om du ønsker å sette opp dette også.

Så, hva venter du på? Da er vel neste steg å klikke seg inn på One.com og bestille seg en startpakke?

(Psst; Ellers kan du skyte en epost til meg, så skal jeg hjelpe deg igjennom hele prosessen mot et lite tillegg)

Har du noen spørsmål om dette innlegget? Eller kanskje du ønsker hjelp igjennom prosessen med å bestille deg et domene og webhotell? Kanskje også sette opp en komplett nettside og epost? Da tar du kontakt med meg på facebook eller sender meg en epost, så ordner vi det meget rimelig!

[Dette innlegget inneholder betalt reklame og affilliate-lenker]

Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.