Bytte av CMS!

Jaja, jeg vet… Jeg sa en gang at jeg hadde slått meg til ro med PHP Fusion, og nå er jeg nødt til å spise de ordene. Noen som har litt krydder?

Da var tiden kommet hvor jeg var nødt til å gå videre og legge PHP Fusion bak seg atter en gang..

Så, hvorfor hvorfor gikk jeg over til PHP Fusion sist?
Etter å ha hatt en periode hvor jeg testet mange forskjellige CMS’er tenkte jeg at jeg måtte se å finne meg en CMS å slå meg til ro med igjen. Litt stabilitet var noe Basmoen.com trengte for videre utvikling. I nesten ett år fungerte da PHP Fusion meget godt til mitt bruk. Jeg fikk publisert litt nyheter/blogg innlegg, skrevet noen artikler og lastet opp litt bilder.
Men, det var også her det stoppet. Skal man komme noe sted med en nettside i dag, er man nødt til å integrere seg med de store sosiale mediene som facebook, twitter og G+. Disse mulighetene ligger riktig nok der i PHP Fusion, men de er tunge å bruke, og lite brukervennlige både for meg som administrator/utvikler og for dere som brukere.
Da skjønner man fort at tiden er inne for å ta steget videre til en CMS som er lettere å jobbe med opp mot de store sosiale mediene, og samtidig er mer mobilvennlig for meg og dere.

Hvorfor WordPress?
Jo, jeg valgte WP rett og slett fordi jeg har jobbet en del med denne CMS’en og har begynt å bli ganske godt kjent med den.
Her er det god tilgang på plugins, sømløs integrering med sosiale medier, mobilvennlig rett ut av boksen, og meget brukervennlig for både meg som administrator/utvikler og deg som besøkende rett ut av boksen også.
I tillegg er WP mer «strømlinjeformet» enn PHP-F, og mye mer oversiktlig sånn generelt.
Jeg må nesten nevne at jeg også snuste litt på Joomla en gang til, men jeg slo fra meg dette inntil videre. Muligheten for å gå over til Joomla på et senere tidspunkt er absolutt til stede, men det blir ikke før jeg kommer dit hvor jeg ønsker å begynne å bruker mer penger på utviklingen av siden enn i dag. Da må også siden ha begynt å generere litt inntekt og dekke opp sine egne utgifter først, siden de gode tilleggene til Joomla koster en del kroner.

Så, nå kan jeg begynne å fokusere mer på innholdet også på denne siden, så fort jeg har fått flyttet over alt som skal over fra den gamle siden og fått den fjernet.

Stay tuned!

//Basmoen

Kommentarer

Tagged , , .Bokmerk permalink.

Om Basmoen

Eier og driver av Basmoen.com // CBRadio.no // CBForum.no Dedikert nerd på flere plan, og er stolt av det!

Kommentarer er stengt.