Hostet av Basmoen.com

Som nevnt flere steder hoster jeg noen flere nettsider enn bare denne…

Dette som en del av mine interesser og hobbyer, så har jeg strukket meg utover bare denne siden og domenet. Dermed har det etterhvert blitt noen sider utenom også.

Den foretrukne CMS’en har etterhvert blitt WordPress med diverse modifiseringer for både sikkerhet og smidighet, men jeg har også erfaring med feks PHP-Fusion, CMS Made Simple, Joomla, SMF, PHP-BB, Get Simple CMS for å nevne noen. PHP-Fusion var den foretrukne CMS’en for meg inntil jeg lærte meg å utnytte kreftene i WordPress skikkelig.

Jeg har ikke aktivt gått ut og tilbudt meg å ta oppdrag med hjemmesider for andre, men har påtatt meg oppdrag på forespørsel. Dette er noe jeg kommer itl å fortsette med i fremtiden også, en nettside om gangen.

Ønsker du å slå av en prat om ny nettisde er det bare å ta kontkat. Jeg kan hjelpe til med alt fra bestilling av domene og webhotell og frem til ferdigstilt nettside inkludert innføring i bruk av nettsiden. Pris for slike tjenester diskuteres i hvert enkelt tilfelle. Kan garantere rimelige løsninger!

Her følger et knippe nettisder som er satt opp og/eller hostet av meg:


CBRadio Norge: En nettside og personlig prosjekt om bruk og rekruttering til bruk av CB Radio i Norge.

CB Froum: Et diskusjonsforum som er satt opp i sammenheng med CB Radio Norge i et forsøk på å skape et nettsamfunn utenfor bla facebook.

En simpel side med informasjon om den lokale hundeklubben Marker Hundeklubb.

En nettside satt opp på oppdrag for en oppdretter av rasen Eurasier. Siden er for tiden under oppbugning og Wentors vil snart ta i bruk denne på egenhånd.

Kommentarer er stengt.