• Reklame

Tjenester

Etterhvert som siden har gått har jeg vert borti veldig mye forskjellig, og med det opparbeidet meg kunnskaper igjennom både jobb og hobby på mange områder. Dette er noe jeg nå ønsker å dele med familie, venner og ellers andre i nærområdet hvor jeg bor.

Jeg har også opparbeidet meg en ganske fyldig verktøykasse, og en del spesialverktøy, noe jeg er villig til å leie ut slik at også andre kan få nytte av dette når jeg selv ikke bruker dette.

At jeg tilbyr dette er ikke på noen måte å tjene «fett» på det. Dette er mer for å dele med meg, samt for å få inn litt ekstra for å finansiere hobbyer.
Jeg har en kropp som til tider setter en effektiv stopper for planer,og derfor vil jeg kun påta meg oppdrag i perioder. Derfor må evt kunder vere forberedt på enten ventetid eller at jeg dessverre er nødt til å takke nei til enkelte oppdrag.

Alle oppdrag og all utleie skjer fra meg som privatperson. Derfor kan jeg ikke gi noen form for garanti på utførte oppgaver, og priser er satt med tanke på akkurat dette. Jeg er ikke faglært på noen områder heller, men har god erfaring på områdene jeg tilbyr tjenester.

Skulle jeg med tiden vere så heldig at dette er noe som får godt med vind i seilene vil det vurderes å opprette firma på sikt. Dette for både min og deres sikkerhet og interesse.

Per i dag kan til tilby tjenester under følgende områder;

Webdesign/Nettside; Fra innkjøp av domene og webhotell til helt ferdig side!
Radiokommunikasjon: Innkjøp og montering av walkietalkie.
PC: Innkjøp, bygg, oppsett og feilsøking av PC (KUN Windows og Linux)

På sikt vil jeg vurdere å tilby flere tjenester innen flere kategorier som feks;
Data/IT, Internett, Bilmekanikk, Bilelektro, Bilstereo, Radiokommunikasjon, Transport, Utleie av verktøy.
En fylldig liste for hvert område jeg kan tilby tjenester vil komme etterhvert siden det er mye å skrive og definere pr kategori.

Nesten alle tjenester vil bli priset etter avtale. Dog vil enkelte tjenester ha fastpris pga feks enkel utførelse eller liknende. Noen priser vil avhenge veldig av hva utgifter det blir med leverandører i tillegg.
All utleie vil ha en fast pris (Time/Døgn) + depositum.

Har du interesse av å benytte mine tjenester kan du ta kontakt på melding via siden min på facebook,
eller skyte en epost i min retning på basmoen[at]basmoen[dot]com

Kommentarer er stengt.

  • Reklame